Dagen

Hejhej ,
Blir nog mest jag som bloggar denna veckan eftersom Frida är på Ibiza (fusk). Idag slutade jag vid 3 eller något . När jag kom hem red jag ut med Felicia och Hanna.Vi tog en rejäl galopptur och hästarna gick bra.Appollo var väldigt kontrollbar.Känns jätte bra att han kan korta galoppen mycket mer än innan. Jag har jobbat väldigt mycket med klättring och dressyr det senaste halvåret.
Sen så red jag och hanna shelley och connect på banan. Vi red mest dressyr. Vi red inte speciellt länge...
Imorgon är det dressyr träning för Elin så det kommer nog massa bilder på det imorgon!
// Emilia 

Tävling

Va i aneby i söndas och tävlade det gick jättebra, i Lc+ så va hon hur fin som helst och hoppade jätte bra och där dubbelnollade jag och vann :D de gick "Ganska" fort på ärovarvet :p
aja, i Lb:n så känndes hon lite konstig och sen kom vi mot åttan och då släppte jag henne så då fick jag ett stopp menmen så gåre ibland när man nte är fullt frisk osv...
aja kom 2a där iallafall så fick med mig 2 fina rossetter hem och imorgon åker jag till ibiza :DD sjukt taggad!!!
idag har jag nte gjort så mycket eller jo jag har varit med robin hela dagen och så :)


EMILIA DU SKA RIDA MIN HÄST NÅGON DAG OXÅ!!!!!!!!!


hihihi :))


aja ska sova nu natti, kommer nte uppdataera ngt på en vecka typ om jag nte skriver något imorgon får se,
ha de bra

//Frida

Veckans schema

Hej ,
Nu när Frida och hennes familj + Cilla får jag rida massa hästar!:D
Tänkte skriva hur jag hade tänkt...
Onsdag: Galopp tur på Appollo
Torsdag: Appollo dressyr träning+ Joyce
Fredag:Appollo ut + Shelley
Lördag: Appollo KM+ Connect
Söndag : Ute ritt på Appollo/ Stå + Shelley
Måndag: Appollo
Tisdag : Appollo ledig + Connect
onsdag: Appollo

Ingen som vill komma och fota? :DHär kommer lite bilder på hästarna :

Tävling !

Hej !
Tävlingen idag gick bra . Vi nollade lc + 5 och tempot var bra och det blev typ inga knashopp. Sen i lc+5 så gick dett oxå väldigt bra. I denna klassen hade han inte lika mycket driv så jag fick driva jätte mycket så det blev ganska många knas språng. Men appollo var EXTREMT snäll och hoppar i alla fall. Så tacksam över det :´) Nästa tävling får vi ta med lite havre eller betfor och ge han emellan klasserna. Det blev en dubbelnolla där men precis utanför placering -.-
Nästa helg är det Klubbmästerskap! :D
// Emilia

Dagen

Idag så vaknade jag typ vid 9-10 . Sen så gick jag ut och sprang ca 4-5 km. När jag kom hem så red jag ut med felicia på appollo. Det gick bra , hästarna var lite sega i böjan men sen blev dom pigga :)
Efter det red jag, frida och felicia på unghästarna + att jag red Emmi.
Sen putsade jag och tvättade appollo.
Nu taggar jag tävlingen i Aneby imorgon! Det blir Ld+5 och Lc+5 :)
// Emilia

Stan

Hejhej, igår (fre) va cajsa, jennifer och amanda hos mig och de va bäst, vi spelade dans spel på wii:et och hade as skojj :DD
jag longerade även astra innan dess och skorpan fick stå :p
idag har jag varit med cajsa och spelat dansspelet och varit på charlies rean jag köpte ett nytt regntäcke till astra och en tävlings skjorta och ett kingsland schabrak och hanskar och så, sen åkte vi till a6 och jag köpte ett par nya inneskor till gympan och så. Sen har jag ridit ut skorpan med felicia och emilia och han va jätte duktig hoppade över ett litet dike och så :p sen red jag astra ut och lite på banan och fixade sakerna innför tävlingen imorgon osv. och nu har jag jätte ont i ryggen så de kommer nog nte gå så bra imon på tävlingen menmen, tar de bara som en träning ändå :p
och på onsdag åker jag till Ibiza i en vecka sjukt taggad :DD

//Frida :)

Helgen

Hej!
Tänkte updatera lite om vad som hänt under dom senaste dagarna . I söndags så tävlade jag och appollo i svarttorp. Det var ponny allsvenskan . I ldn (70) så nollade vi och det gjorde vi i laget också :) Det slutade med att vårat lag vann med 3 andra lag . Åh vad jag älskar min ponny!!
I måndags så red jag ut en sväng själv på appollo . Jag böjde och ställde mycket och jobbade med övergångar .
Igår red jag och Emilia dressyr för Elin .Han var lite stel i början vilket han altid är men sen gick han så SJUKT bra ! Han trampade på riktigt med bakbenen och han hängde inte i tygeln . Blir verkligen mycket bättre för varje Elin träning som går ! På torsdag så ska träna program ridning själv:)
Idag så hade vi orientering i skolan och det var HEMST!! Jag var med alicia och det regnade hela tiden och vi gick i sankmark + att vi gick vilse xd KartläsarN och HäftarN! När jag kom hem red jag med wilma och filippa. Appollo var pigg och glad som vanligt :)
Nu sitter jag och lyssnar på Gavin degraws nya album sweeter och ska strax göra lite läxor :)
// Emilia :) 

skola..

hejhej, kom precis hem från skolan typ, igår så va jag i skolan sen dressyrtränade jag för elin på astra och longerade skorpan lite, han behöver lära sig lite sånadär saker, men idag tänkte jag rida ut astra en liten sväng och sen kanske lasta skorpan eller rida får se lite :)

slänger upp en ful bild på mig och min lillasyster för 1 år sen typ på gotland xd




/frida :D

stan

hejhej, i helgen har ja nte kunnat blogga för jag har varit hos sanna :D,
i fredas åkte jag till sanna och sov hos henne och kollade på när hon red sen på lördan så åkte jag hem och fixade hästarna och så och sen kom sanna och robin och så va vi och kollade på film och så :), sen så sov sanna här och i söndas så red jag och sen åkte jag och sanna till a6 och fikade och sen va vi med valter och felix och åt pizza :D

i dag (måndag) har jag varit i skolan och fick sluta tidigare för jag skulle skaffa pass för de är ju bara typ 1 vecka kvar tills jag åker till spanien :D, och sen shoppade jag och mamma och jag köpte en långklänning och ett par jeans och ett linne och en bh bilder kommer kanske sen om jag orkar :p
aja, ska typ ut och rida nu!






seeyaa /frida :D

Astra & Skorpan

Hejhej, nu har jag kommit in från stallet (skönt ^^), aja, idag red jag båda hästarna först red jag skorpan på banan han var jätte fin!!, helt underbar trav har han! aja, sen red jag ut på astra med jenny på hennes 4a åriga ungHÄST! han bockade lite och astra va väl helt normal stog lite på bakbena och höll på menmen, hon är sån..
 
blev bara ett litet kort innlägg

här är en bild från idag när jag red Skorpan!




lilla pluttii :DD
//Frida

Onsdag

Idag så slutade jag tidigt så jag kom hem vid 2 eller något sånt . När jag kom hem red jag direkt . Vi red ut idag igen och övade mycket på lydnad. Han blev väldigt fin och samlad mot slutet . Imorgon blir det nog ett dressyr pass på banan :)

Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska strax gör alla läxor vi har till imorgon . Vi har typ spanska glosor, Engelska läxprov och biologi ;o PANIK!!
Blev ett kort inlägg idag men skriver nog mer imorgon :)
// Emilia
Bild på mig och ula niki :)

Rubrik..

hejhej, har inte bloggat på ett tag har inte hunnit/orkat..
men idag har jag varit i skolan och stannade där en timma till med cajsa,amanda och alexandra och vi kollade lite på so provet som vi har tills imon..
usch kan typ ingenting känns det som menmen, mamma longerar astra inspännt idag så jag slipper rida idag iallafall och bara plugga och så, men i måndas så hade vi hoppträning för elin hemma och vi hoppade bruten sväng och så, de gick jätte bra, sen i slutet så hoppade vi lite bana och första gången hoppade  jag 100 cm och då va jag nolla elr så, och sen höjde dom oxen och räckerna till 110 cm fick 2 stopp för räcket stog väldigt tätt men sen hoppade vi de och hon va jätte duktig lite stressad bara men det blev bättre i slutet och alma va oxå här i måndas och vi typ satt och lamade hela dagen :p, i går så typ pluggade jag och typ red och somnade jätte tidigt xd, skönt vare iallafall funderar på och alltid gå och lägga sig så tidigt :p, men imorgon så ska jag till skolan och hem och rida och fixa lite och på så.
Här är några bilder på Astra från Dm:et (a-finalen) La 100cm





så några bilder iallafall!

//frida

Tisdag

Hej ,
Igår så hopptränade vi i byn för Elin . Vi hoppade en lång sida och sen en bruten sväng . Appollo var super duktig och hoppade så fint över alla hinder. Taggar verkligen till svarttorp !
Idag när jag kom hem red jag ut på appollo med paulina . Appollo var mjuk i båda sidorna men han blev väldigt snabb och stark i galloppen.
Nu tittar jag på John tucker must die! Värdens bästa film !!
// Emilia

Astra

Hej kom precis in från en liten ridtur på banan Astra va hur fin som helst och jag hoppade lite typ 110 ngt sånt :) hoppade inte så mycket för ska hoppträna imorgon eller på tis vet inte riktigt :)

aja, här är en bild som jag precis gjorde.


Snart kommer Emilia och vi ska kolla på one tree hill :D

// frida

:)

Hej ,
Denna véckan så har jag och appollo tränat mycket på dressyren. I tisdags red jag dressyr på banan, I onsdags så red vi ut och tränade mycket på lydnad och i torsdags så tränade vi dressyr för Elin .
Han gick så grymt bra! Vi har verkligen börjat hitta varandra nu!

Igår så var min kompis Elise här så jag red connect på banan och hon red appollo . Idag rider jag nog ut med paulina och filippa . Imorgon skrittar jag nog ut en sväng barbacka - mysigt!

Juste jag och Linda funderade ju på att åka till stockholm måndag till tisdag och träffa världens bästa artis - Gavin degraw !! Men det blir nog inte av eftersom det var åldersgräns ;ss Men vi har sagt att när han ska ha konsert i sverige nästa år eller något så MÅSTE vi åka .

// Emilia





Mot stjärnorna genom törn.

Hejhej, har nte hunnit blogga så mke, mycket med skolan och så... Men idag har jag varit funktionär på tävlingen på Grankärr och ja va flaggvakt nte så roligt men ändå^^, och nu har mina efterlänktade kusiner kommit så ja kan nte skriva så mycket :s men bloggar kanske imorgon om ja orkar ;p


Min söta lilla ponniiiplutt :D

/ Frida

RSS 2.0